Ösztöndíj

Tájékoztatom az érintett szülőket és gyermekeket, hogy Kaposkeresztúr Község Önkormányzat képviselő-testületének a szociális ellátások helyi szabályairól szóló többször módosított 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendeletében meghatározottak szerint a Kaposkeresztúron lakóhellyel rendelkező az általános iskola 5-8 évfolyamán, vagy középfokú tanulmányi nappali jogviszonnyal rendelkező tanulók részére települési ösztöndíj támogatást biztosít 2016. évben az alábbiak szerint:

- Az 5-8 évfolyamon tanuló jogviszonnyal rendelkező tanuló, vagy középfokú tanulmányi nappali jogviszonnyal rendelkező tanuló, ha a magatartás és szorgalom érdemjegyek nélkül számított érdemjegyeinek év végi átlaga legalább 4 vagy ezt meghaladó.

A települési ösztöndíj támogatás a jövedelemviszonyok vizsgálata nélkül a nagykorú tanuló, vagy a gyermek törvényes kélpviselője által 2016. június 30. napjáig benyújtott kérelem alapján állapítható meg. Kérelem igényelhető helyben a Polgármesteri Hivatalban, valamint a Batéi Közös Önkormányzat Hivatalban Baté, Fő u. 7.

A kérelemhez mellékelni kell a tanuló év végi bizonyítványának másolatát!

A képviselő-testület a benyújtott kérelmeket tárgyév augusztus 20. napjáig bírálja el.

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra